Kapaklı Haber ve Kapaklıda yaşanan son dakika haberleri

Kapaklı Gelişen ve büyüyen bir ilçedir. Her gün yüzlerce göç alan ve çarpık kentleşen bir şehirdir. Bu kadar yoğun göçün ardından elbette yaşam kalitesi düşmektedir. Yaşayan insanların çoğunluğu işçidir. 2014 yılında ilçe olmuştur. Kapaklı'da birçok basın kuruluşu vardır. Bunlar başlıca Kapaklı Gazetesi, Kapaklı Gündem Gazetesi, Kapaklı Yankı Gazetesi, Kapaklı Haber ve Kapaklı Bakış Gazetesidir. Bu gazeteler günlük olarak Kapaklı'nın sorunlarını okuyucularına ulaştırırlar. Örneğin Kapaklı'da bir son dakika haberi olduğundan bu gazetelerden okuyabilirsiniz.

SİYASİ DURUM

Kapaklı'da 3 dönemdir İrfan Mandalı Belediye Başkanlığı yapmaktadır. Bununla beraber DSP ile başladığı siyasi yaşamına CHP'de devam etmektedir. Ak Parti cephesinde ise henüz alınamayan yerel seçimlerin istek ve arzusu vardır. Öte yandan yeni kurulan İyi Parti'de iddialıdır. MHP oyu bellidir. Kapaklı Siyaset haberlerini birçok gazete vermekle beraber genelde ülke genelinde yandaş hale gelmiş basın Kapaklı içinde geçerlidir. Herkes tarafını seçmiş belli haberleri yapıyor belli haberleri yapmıyor duruma gelmiştir.

YAŞAM ALANLARI

Kapaklı ilçe genelinde bir caddenin üzerine kurulmuş bir yer. Pınar Bulvarı caddesi tüm albeniyi üzerine toplamış diğer caddeleri geride bırakmıştır. Öte yandan Organize Sanayii Bölgesinin gelmesiyle gelişen İsmetpaşa Mahallesi sitelerin bulunduğu daha elit kesimin ikamet ettiği bir yer haline gelmiştir. Piknik yapabilme alanı olarak Kazak Gölü ve İkiz Göller bölgeleri gösterilebilir. Her ne kadar alkol kullanımı çok yoğun olsa da yazın hava almak için idealdir. Alışveriş merkezi olarak Corner Park ziyaret edilip Kapaklı Sinema Salonunda film keyfi yapılabilir. Karnı açıkanlar için Şanlıurfa Kebap Salonu Çay içmek isteyenler için Nur Çay evi önerilir. Kapaklı'da bulunan insanlar emekçidir.


Yorumlar